Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кущовий семінар для підприємців

Дата: 03.10.2019 15:27
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

У рамках впровадження Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017-2020 роки та Програми її реалізації Департаментом регіонального розвитку обласної державної адміністрації спільно з Черкаською міською профспілковою організацією Черкаської обласної профспілки «Солідарність» 04 жовтня 2019 року об 11.00 у актовому залі приміщення Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС України у Черкаській області за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 30 (2 поверх) заплановано проведення кущового семінару для підприємців з Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Звенигородського, Городищенського районів, а також Бужанської, Вільшанської, Водяницької, Карашинської, Лисянської, Мліївської, Моринської, Набутівської, Селищенської, Стеблівської, Хлистунівської та Шевченківської ОТГ. Тематика семінару охоплює актуальні питання ведення бізнесу, роз’яснення змін законодавства у сфері податків, а також інструментів для розвитку бізнесу. Семінар проведуть:

- Ракова Ольга, голова Черкаської міської профспілкової організації Черкаської обласної профспілки «Солідарність»;

- фахівці Управління Держпраці у Черкаській області, Головного управління ДПС у Черкаській області, Головного управління Держпродспоживслужби та Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

.Детальнішу інформацію про захід можна отримати у фахівців Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації за тел.: (0472) 37 70 02.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора