Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Область презентували на Міжнародному туристичному салоні “Україна” – UITM 2019

Дата: 07.10.2019 09:17
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Черкаську область представили на найбільшому туристичному заході України осінньо-зимового періоду, інформуть в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

26-ий Міжнародний туристичний салон “Україна” – UITM 2019, який проходив 2 – 4 жовтня, дав змогу не лише презентувати туристичні локації та об’єкти регіону, ознайомитися з туристичними продуктами міжнародних і національних компаній, а й поглянути на промоцію туристичних дестинацій інших регіонів.

Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА, ГО «Туристичний рух Чигиринщини» та ГС «Асоціація гостинності Черкащини» презентували туристичну Черкащину на об’єднаному національному стенді “UKRAINE” від Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Важливо, що Мінекономіки відібрало Черкаську область для участі у спільному стенді регіонів разом з м. Львів, м. Луцьк, м. Трускавець, Одеською, Тернопільською, Миколаївською, Харківською, Полтавською та Херсонською областями.

На виставці на загал представили також нову туристичну карту «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ» українською та англійською мовами з нанесенням визначних туристичних об’єктів та локацій регіону, QR-кодів з посиланнями на Google-карти з закладами відпочинку та харчування, туристичними об’єктами та локаціями, а також інформацією про них та контакти.

Участь у таких заходах − це можливість не лише розповісти про свій регіон, його особливі місця, об’єкти та локації, це, в першу чергу, нові знайомства та цікаві ідеї, які заряджають та стимулюють впроваджувати нові ініціативи та проекти. − кажуть в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора