Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Брендовий»: в області кличуть на туристичний форум

Дата: 05.12.2019 15:27
Кількість переглядів: 364

Над брендом Черкащини працюватимуть на цьогорічному туристичному форумі. Саме так звучить основний меседж заходу: «Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ». Запрошують на щорічний форум вже 13 грудня. Зустрічатимуть в мистецькому просторі Черкаського обласного художнього музею (вул. Хрещатик, 259, 1-й поверх, м. Черкаси). Початок об 11.00 год.

Під час форуму запрошені спікери та експерти не лише розкажуть про територіальний брендинг, а й на реальних прикладах українських міст та регіонів продемонструють як працює і які можливості відкриває ефективно створений імідж регіону. Також під час заходу запланована презентація процесу розробки бренду області та проведення публічних консультацій з обрання слогану для майбутнього бренду області.

Завдяки співпраці з Агенцією туристичних ініціатив Дрогобича організаторам вдалося залучити на форум відомих практиків у сфері брендингу, які мають відповідний досвід та вже успішно працюючі кейси. «Для нас важливо на прикладі реальних людей, успішних історій та провалів розповідати як працює ефективний бренд. Ми чекаємо Вас на туристичному Форумі. Давайте робити бренд Черкащини разом!» – кажуть організатори форуму Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Контакти організаторів: Козьміна Ірина (+38 067 260 06093, e-mail: i.v.kozmina@gmail.com).

Для участі у Форумі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням https://cutt.ly/De1CWlk або за телефонами: +38 067 260 6093, +38 0472 37 70 02.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора