Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 15:53
Кількість переглядів: 251

6 грудня  в актовій залі Звенигородської школи мистецтв відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. З вітальними словами та найкращими побажаннями до присутніх звернулись перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Задеряка  та  голова районної ради Володимир Кучер.

Кращим  представникам місцевого самоврядування вручено Почесні грамоти та  медалі обласної ради, районної ради, райдержадміністрації.

 Вітаючи присутніх зі святом  керівники району зазначили, що бути посадовцем місцевого самоврядування у час коли відбуваються реформи в системі самоврядування – відповідальна та складна місія, яку голови  громад не бояться на себе брати. Подякували їм за професіоналізм, сумлінну роботу на благо територіальних громад району і побажали усім миру, міцного здоров'я, щастя, згуртованості і взаєморозуміння, поваги та вдячності від людей.

Святкового настрою присутнім додали вітання вихованців дитячої школи мистецтв, працівників районного Будинку культури та народних аматорів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора