Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світла і Вічна Пам'ять Герою!

Дата: 20.01.2020 19:03
Кількість переглядів: 1592

Фото без опису 

В останній земний шлях сьогодні у селі Шевченкове провели захисника України, патріота Ігоря Петровича Дядченка.

Світла пам'ять про нього назавжди залишиться у серцях земляків. Він гідно виконував свій громадянський обов’язок на Сході України. Був справжнім чоловіком, світлою людиною, патріотом своєї країни.

Під час часткової мобілізації 15 травня 2014 року був призваний на військову службу, яку проходив в окремому мотопіхотному батальйоні.

За покликом душі знову пішов захищати рідний край  у лютому 2016 року за контрактом, проходив військову службу в окремому автомобільному батальйоні.

На 43-му році перестало битися серце захисника. Поховали його на місцевому кладовищі у с.Шевченкове поряд із братом Сергієм Дядченком, який 2017 року загинув поблизу села Піски Донецької області, підірвавшись на міні.

Щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Петровича висловлює районна державна адміністрація. Неймовірно тяжко пережити таку втрату кожному. Та немає у світі таких слів, аби заспокоїти серця рідних…

У цей важкий час Звенигородщина в жалобі разом з вами. Світла і Вічна Пам'ять Герою!

Фото без опису

Світла пам'ять про Ігоря Петровича Дядченка завжди житеме у наших серцях!!! Він був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком! Таким він був, таким він залишиться навіки!

Фото без опису

Фото без опису

 Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора