Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кущове навчання щодо підготовки проектних ідей

Дата: 27.01.2020 15:46
Кількість переглядів: 473

28 січня 2020 року о 10.00 відбудеться третє кущове навчання за адресою: м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68 (Звенигородська районна рада, 2 поверх).

Цільова аудиторія навчань – представники районних державних адміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад, сіл, селищ та міст Черкаської області, а також представники громадських організацій, місцевих осередків об’єднань/асоціацій бізнесу.

В рамках розробки Стратегії розвитку Черкаської області на період 2021-2027 роки (далі – Стратегія) розпочато роботу над Планом реалізації Стратегії на період 2021-2023 роки (далі – План реалізації). Наразі здійснюється збір проектних ідей до Плану реалізації (кінцева дата подання – 10 лютого 2020 року). Проектні ідеї будуть спрямовані на впровадження 3-х ключових напрямів Стратегії: 1. ЕКОНОМІКА: високотехнологічна, продуктивна, експортоорієнтована. 2. ЛЮДИ: професійні, адаптивні, згуртовані. 3. ВИСОКА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ: екологія, безпека, інфраструктура. Також проектом Стратегії передбачено впровадження 2-х напрямів смарт-спеціалізації: агропромисловий комплекс та IT-сектор. З метою підвищення якості проектних ідей, що будуть подані зацікавленими суб’єктами регіонального розвитку, в області проводяться кущові навчання щодо підготовки проектних ідей. Організатори навчань – Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації та Черкаська агенція регіонального розвитку. Мета навчань – поінформувати про стратегічні пріоритети розвитку регіону на період 2021-2027 роки, про переваги від напрацювання проектних ідей для реалізації даних пріоритетів, про можливі джерела фінансування проектів; сформувати в учасників навчань навички з розуміння проектного підходу та проектного менеджменту.

Програма заходу.

Також для більш детальної інформації щодо процесу збору проектних ідей надаємо посилання на оголошення, що розміщене на сайті „Стратегія розвитку Черкаської області 2021-2027“: https://bit.ly/2QYmtix.

Звертаємо увагу: для участі у навчанні необхідно зареєструватись за посиланням: http://bit.do/reyestracia-zvenigorodka.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора