Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розглянуто стан захворюваності на грип та ГРВІ

Дата: 03.02.2020 09:09
Кількість переглядів: 417

Фото без опису31 січня під головуванням голови районної державної адміністрації Владислава Гончаревського відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з приводу загострення захворюваності на грип та ГРВІ в районі.

 Під час засідання заслухано керівників закладів охорони здоров'я, соціального захисту, відділу освіти райдержадміністрації, Держпродспоживслужби, органів місцевого самоврядування.

Станом на 31 січня 2020 року в районі на ГРВІ захворіло 410 осіб. Одна особа перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії Звенигородської ЦРЛ з підозрою на грип.

Питома вага дітей серед захворілих становить 74 %. Інтенсивний показник захворілих - 936,9  випадків на 100 тис. населення. Такий рівень інтенсивності епідемічного підйому, відповідно до прийнятої класифікації, визначається як високий.

З метою запобігання подальшому поширенню захворюваності на грип та ГРВІ в районі введено карантинні заходи в 13 освітніх закладах, посилено профілактичні заходи в лікувальних установах, закладах соціального захисту, дошкільних та позашкільних закладах.

Владислав Гончаревський наголосив на необхідності дотримання заходів, спрямованих на зниження рівня захворюваності на грип та ГРВІ та запевнив керівників медичних закладів у тому, що райдержадміністрація і надалі буде прикладати максимум зусиль спрямованих на покращення матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров'я.

За результатами роботи комісії головою райдержадміністрації дані відповідні доручення.  

Фото без опису       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора