Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо проведення тренінгу

Дата: 13.02.2020 15:17
Кількість переглядів: 273

Фото без описуФото без опису13 лютого в сесійній залі районної ради проходив тренінг «Мультидисциплінарний підхід до виявлення, ідентифікації та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми» для соціальних працівників різних установ   Звенигородського та Тальнівського  районів.

Захід було організовано представниками  благодійної організації  «Сто відсотків життя» м. Черкаси   спільно з  районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді  з метою підвищення рівня поінформованості учасників тренінгу щодо проблеми торгівлі людьми, застереження  від фізичного і морального насильства, запобігання і протидія насильству; надання корисних порад щодо особистої безпеки при виїзді за кордон тощо. Координатор напряму протидії торгівлі людьми, благодійна організація «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ» Марина Стадник, яка проводила тренінг,  зазначила, що такі тренінги – своєрідний майданчик для обговорення попередження ситуацій торгівлі людьми та надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми.

Голова Звенигородської райдержадміністрації Владислав Едуардович Гончаревський привітав учасників тренінгу, побажав плідної праці в роботі, зазначивши що людина – не товар! Цінність людського життя – не предмет торгівлі! Тому обговорення  таких питань є актуальним і в подальшому посилить спроможність  органів державної влади та громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, надавати відповідну допомогу постраждалим. «Лише спільними зусиллями неурядових організацій та державного сектору є можливість наблизитися до подолання  сьогодні досить болючих проблем  в суспільстві» - зазначив Владислав Гончаревський.

Під час тренінгу учасники обговорити стандарти надання соціальних послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми та інші нормативні документи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора