Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися заходи з нагоди відзначення 206-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

Дата: 09.03.2020 14:02
Кількість переглядів: 301

Фото без опису9 березня у селах Моринці та Шевченкове відбулися святкові заходи з нагоди 206-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, у яких узяли участь народний депутат України Нагорняк Сергій Володимирович, заступник голови облдержадміністрації  Ляшов Дмитро Олександрович, заступник голови обласної ради Сегеда Андрій Віталійович, голова райдержадміністрації Гончаревський Владислав Едуардович, голова районної ради Кучер Володимир Петрович, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, сільські голови,  жителі Звенигородщини.

Учасники заходів провели церемонію покладання квітів до пам’ятників Т.Г.Шевченку та Материнству у с. Моринці,  до пам’ятника  Т.Г. Шевченку, могил батька та матері Великого Кобзаря у с.Шевченкове.

Керівники області та району взяли участь у церемонії запалювання свічок у каплиці святого Тарасія на території Моринського меморіального комплексу Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» та оглянули виставку «Людям дав я «Кобзаря»» з фондів заповідника до ювілеїв «Кобзаря» Тараса Шевченка, відвідали об’єкти Національного заповідника: хати Копія і Бойка, клуню, пасіку, кузню.

 У приміщенні Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» оглянули виставку «Нас єднає Шевченкове слово» - виставка оригіналів робіт художника-ілюстратора «Кобзаря» Тараса Шевченка Михайла Микешина у літературно-меморіальному музеї Т.Г. Шевченка Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка".
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора