Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО КОМАНДНО-ШТАБНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 13.03.2020 13:51
Кількість переглядів: 221

11 -12 березня у відповідності до Регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2020 рік було проведено командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Звенигородської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту при загрозі та виникненні не техногенного та природного характеру в умовах мирного часу та особливий період».

Розпочав командно-штабні навчання голова райдержадміністрації Владислав Гончаревський. В навчаннях взяли участь представники управління цивільного захисту облдержадміністрації, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, медичних та освітніх закладів,  комунальних та енергопостачальних підприємств району.

У ході навчань відпрацьовано порядок взаємодії органів управління цивільного захисту району, сил та засобів районних спеціалізованих служб цивільного захисту, об’єктових та інших формувань у випадку загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного походження, при подоланні їх наслідків.

На практичних заняттях відпрацьовано питання  виявлення та локалізації осередків захворювання на  пташиний грип у с. Шевченкове та  заходи з ліквідації пожежі в приміщенні  Звенигородської школи-інтернату – спортивного ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора