Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

Дата: 23.03.2020 19:00
Кількість переглядів: 337

Державна служба зайнятості організовує свою роботу з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19.В зв’язку з чим Звенигородська  районна філія Черкаського ОЦЗ запроваджує на період карантину тимчасові особливості обслуговування клієнтів.
Прийом документів від клієнтів, у тому числі для фіксації наміру клієнта бути зареєстрованим як безробітний, здійснюється засобами електронного зв’язку або через скриньку для прийому кореспонденції, яка розміщена біля входу в приміщення центру зайнятості.
Опрацювання документів проходить щоденно, за результатами чого з вами зв’язується фахівець центру зайнятості, який спеціалізується на питанні, що вас цікавить. Звертаємо увагу, що вам необхідно обов’язково надати службі  зайнятості актуальні контактні дані, за якими ви перебуваєте на постійному зв’язку.
Якщо ви вже зареєстровані як безробітний:
Кар’єрний радник з вами комунікує засобами телефонного чи електронного зв’язку відповідно до наданих вами контактів при реєстрації. Якщо ваші контакти змінилися або ви хочете їх актуалізувати, рекомендуємо зв’язатися з вашим кар’єрним радником за вищевказаними телефонами. На період карантину віддається перевага взаємодії з кар’єрним радником без відвідування центру зайнятості, тобто у дистанційному режимі (телефоном чи  електронною поштою). Саме таким чином ви можете отримувати консультації та відповіді на ваші запитання. Відвідування служби  зайнятості, яке було призначено до запровадження карантину, буде переносено на іншу дату. Пам’ятайте, що кар’єрні радники будуть з вами зв’язуватися стосовно призупинення відвідування центру зайнятості.

Тимчасовий режим роботи установи:
Звенигородська районна філія Черкаського ОЦЗ працює щоденно:

ПН-ЧТ з 8.00 до 17.00, ПТ з 8.00 до 16.00
Телефон для роботодавців: 04740 21425
Телефон для громадян: 04740 21424
Електронна адреса: 2354@ckocz.gov.ua

Директор Звенигородської районної філії

Черкаського обласного центру зайнятості                                                          Л.Микитенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора