Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільнодія Черкащини: влада, бізнес та громадськість об’єднали зусилля для боротьби з COVID-19 (ФОТО)

Дата: 25.03.2020 22:20
Кількість переглядів: 349

Фото без описуПроект “Спільнодія Черкащини” об’єднав владу, бізнес та громадськість області для допомоги медичним закладам у боротьбі з COVID-19. Сьогодні відбулася презентація проекту, який створили на базі неурядової організації – Черкаської агенції регіонального розвитку.

Ключове завдання платформи – акумулювати грошові, матеріальні та інформаційні ресурси задля допомоги медичним закладам області у боротьбі за збереження здоров’я громадян. 

Для соціально відповідального бізнесу, який має бажання долучитися до вирішення першочергових потреб у сфері охорони здоров’я, відкрили окремий рахунок. Обіг коштів буде абсолютно прозорий, а звітування – публічним.Фото без опису

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар відзначив важливість об’єднання зусиль, а також на тому, щоб співпраця відбувалася на прозорих, зрозумілих правилах та під контролем громадськості. Пріоритетність потреб у сфері медицини визначатимуть спільно із Управлінням охорони здоров’я Черкаської ОДА. 

– Не менш важливий той факт, що визначений формат співпраці влади, бізнесу та громадськості не передбачає зобов’язань чи преференцій. Це добра воля бізнесу у вигляді можливостей: комунікаційних, логістичних, матеріальних чи будь-яких інших, – наголосив Роман Боднар.

Очільник області подякував соціально відповідальному бізнесу, який вже долучився до проекту. Вже зараз на рахунок Агенції надійшло 3 млн 250 тисяч гривень:

  • Уманський тепличний комбінат
  • Лебединський насіннєвий завод
  • Компанія “Укравіт” забезпечує заклади охорони здоров’я, працівників ДСНС та правоохоронців дезинфікуючими засобами.   

Агроіндустріальний холдинг “МХП” спрямував 14 млн грн. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора