Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПФУ в області: виплату пенсії з інвалідності продовжать автоматично

Дата: 07.04.2020 15:30
Кількість переглядів: 255

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області повідомляє, що для отримувачів пенсії з інвалідності, у яких інвалідність встановлено на певний термін та строк повторного огляду, зазначений у довідці МСЕК, визначено в період карантину (з 12 березня до 24 квітня 2020 року), виплату пенсії продовжать автоматично за матеріалами пенсійних справ.

Виключення становлять пенсії з інвалідності, призначені відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб». Звертатися до відділів обслуговування громадян головного управління Фонду в області не потрібно.

Після закінчення терміну дії карантину або обмежувальних заходів головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області здійснить перерахунок розміру виплаченої пенсії вже на підставі поданої особою заяви та результатів переогляду МСЕК.

Нагадуємо, що консультації фахівців Фонду можна отримати за номером телефонної «гарячої лінії» головного управління Пенсійного фонду України в Черкаськійо бласті  (0472) 36 08 01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора