Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обласний центр зайнятості про собливості реєстрації та обслуговування громадян у період карантину

Дата: 07.04.2020 17:47
Кількість переглядів: 388

З метою запобігання розповсюдження короновірусної інфекції, у період дії карантину у базових центрах зайнятості та філіях Черкаського обласного центру зайнятості прийом громадян ведеться дистанційно.

Для реєстрації у якості безробітного та призначення допомоги по безробіттю у цей період до сервісної установи служби зайнятості необхідно подати заяви про надання/поновлення статусу безробітного та призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттю (зразки заяв за покликанням: https://___), а також копії документів.

Повний перелік документів, що необхідно надати в службу зайнятості, для реєстрації, як безробітного дивіться за покликанням: https://chk.dcz.gov.ua/node/6827.

Подати відповідні документи можна наступним чином:

–     направити скановані й збережені у форматі PDF або інших форматах, фотокопії документів на електронну адресу центру зайнятості/філії Черкаського обласного центру зайнятості

–    надати заяви та ксерокопії документів, засвідчених особистим підписом через скриньку для прийому кореспонденції, що розміщена в кожній сервісній установі служби зайнятості.

З адресами базових центрів зайнятості/філій Черкаського обласного центру зайнятості ви можете ознайомитись за покликанням: https://chk.dcz.gov.ua/publikaciya/kontaktni-telefony-filiy-oblasnogo-centru-zaynyatosti-ta-centriv-zaynyatosti-cherkaskoyi 

Адресу електронної пошти, номери телефонів базових центрів зайнятості/філій Черкаського обласного центру зайнятості ви можете отримати за покликанням: https://chk.dcz.gov.ua/novyna/telefony-garyachoyi-liniyi-ta-elektronni-adresy-oblasnogo-bazovyh-centriv-zaynyatosti-ta

Після отримання ваших документів фахівець центру зайнятості/філії Черкаського обласного центру зайнятості зв’яжеться з вами для підтвердження, або уточнення наданої інформації.

ОБОВ’ЯЗКОВО ЗАЗНАЧАЙТЕ КОРЕКТНИЙ КОНТАКТНИЙ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ!

Більш детальну інформацію про особливості реєстрації та обслуговування безробітних у період карантину, ви знайдете за покликанням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/elektronne-podannya-dokumentiv.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора