Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Долучайтесь до конкурсу на здобуття премії імені Михайла Максимовича

Дата: 22.04.2020 17:15
Кількість переглядів: 351

 В області оголосили конкурс на здобуття премії імені Михайла Максимовича 2020 року – у двох номінаціях: за видання краєзнавчої літератури та за особистий внесок у розвиток музеїв, що перебувають у віданні підприємств, установ та організацій.
До участі в конкурсі допускають окремих авторів, авторські колективи краєзнавчих видань та осіб, що мають напрацювання в розвитку музейної справи в музейних закладах, які функціонують та перебувають у віданні підприємств, установ та організацій і зробили вагомий внесок в справу дослідження й популяризації історії, культури Черкащини за останні п’ять років. Про це інформують представники конкурсної комісії обласної краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича
Згідно з умовами конкурсу, організація (установа), яка висуває кандидатури, направляє до конкурсної комісії офіційне подання з обґрунтуванням висунення, витяг із протоколу зборів чи засідання керівного органу організації (установи), яка висуває кандидатури. Також подаються в першій номінації два примірники праці й рецензії та відгуки в пресі (якщо такі є), у другій – довідка- характеристика та мультимедійна презентація, які характеризують музей та внесок кандидата в його роботу.

Подання до 15 серпня 2020 року потрібно направити за адресою: 18001, м. Черкаси, площа Слави, 1, обласний краєзнавчий музей, з приміткою: «Премія Максимовича: на конкурс».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора