Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорено план відновлення роботи Звенигородського місцевого ринку

Дата: 30.04.2020 15:05
Кількість переглядів: 1802

Фото без описуФото без описуСьогодні до приміщення Звенигородської районної ради та Звенигородської райдержадміністрації прийшли підприємці, які працюють на Звенигородському місцевому ринку з вимогою дозволити роботу ринку.

За пропозицією голови Звенигородської райдержадміністрації В.Е. Гончаревського було організовано обговорення шляхів реалізації рішення про відкриття ринку, в якому взяли участь: ініціативна група підприємців, голова Звенигородської районної ради В.П. Кучер, секретар Звенигородської міської ради В.Л.Маренич, заступник міського голови С.В. Щербина, заступник начальника Звенигородського відділу поліції П.Г. Малюша, начальник Звенигородського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області О.А. Сіренко.

В ході зустрічі було розглянуто поетапний план відновлення роботи Звенигородського місцевого ринку. З огляду на необхідність дотримання карантинних вимог у святкові та вихідні дні з 1 травня по 3 травня включно, було вирішено 4 травня довести досягнуті домовленості до відома голови правління РайСТ Г.П. Бондаренко та директора Звенигородського місцевого ринку С.І. Мізецького.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора