Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про інституційні аудити шкіл та сертифікацію вчителів у період карантину

Дата: 05.05.2020 12:03
Кількість переглядів: 249

Фото без описуЗагальнодержавний карантин уніс корективи у звичну роботу Державної служби якості освіти та її територіальних органів, зокрема, у план проведення сертифікації, інституціних аудитів, інших планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю). Як тепер вони відбуватимуться у нинішніх умовах розповіли в управлінні Державної служби якості освіти у Черкаській області.

За словами начальника управління Оксани Компанієць, на час карантину Державною службою якості освіти України призупинено проведення заходів державного накладу (контролю) та інституційних аудитів:

«Планові заходи, які були заплановані на період дії обмежень у зв’язку із карантином та не відбулися у поточному навчальному році, будуть перенесені на наступні роки. Решта планових заходів державного нагляду (контролю) відбудуться згідно плану. Інституційні аудити на Черкащині заплановані на вересень – грудень 2020 року. Тож сподіваємося, що вони відбудуться у задекларовані терміни».

Проведення сертифікації вчителів початкових класів також зазнало певних змін. Другий етап сертифікації- самооцінювання- був дистанційний і його вдалося провести.  Проте наступний етап – вивчення практичного досвіду- довелося відтермінувати. Відтак, він відбудеться із вересня по листопад поточного року.

Нагадаємо, на Черкащині 26 вчителів успішно склали ЗНО та пройшли самооцінювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора