Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прийнято рішення про відновлення роботи КП "Ринок"

Дата: 07.05.2020 15:10
Кількість переглядів: 1070

Фото без описуСьогодні 7 травня в приміщенні Звенигородської районної державної адміністрації відбулось засідання районної комісії з ТЕБ та НС.

На розгляд комісії було подано акт обстеження КП "Ринок" щодо відповідності вимогам, визначеним постановою Головного державного санітарного лікаря України № 14 від 27.04.2020 року.

Після детального обговорення районна комісія з ТЕБ та НС прийняла рішення про відновлення роботи КП "Ринок" виключно для торгівлі агропродовольчою продукцією і виключно на території КП "Ринок" за умови дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України № 14 від 27.04.2020 року, а саме:

  • продавці й відвідувачі ринку повинні бути в захисній масці або респіраторі та мають проходити на вході безконтактний температурний скринінг;
  • на 10 кв.м. торговельної площі має бути один покупець, не більше;
  • торгівля має відбуватися лише на території КП "Ринок";
  • не повинно бути будь-якої стихійної торгівлі на прилеглій до ринку території;
  • відстань між робочими місцями продавців має становити не менше 3 м, а між продавцями й покупцями має бути захисний екран із плівки або пластику;
  • продавці мають слідкувати, щоб біля їхнього робочого місця не було скупчення людей.

Порушення цих вимог відвідувачами або продавцями призведе до закриття ринку з можливістю відновлення роботи не раніше ніж через 7 днів.

         

          Вхід / в'їзд для продавців на територію КП "Ринок" буде відкрито з 04-00 до 07-00.

       Вхід для відвідувачів на територію КП "Ринок" буде відкрито з 07-00 до 14-00 від приміщення адміністрації.

        З огляду на необхідність дотримання карантинних вимог у святкові та вихідні дні з 9 травня по 11 травня включно, КП «Ринок» 10 травня (у неділю) працювати не буде.

      На сьогодні Звенигородський район – один із трьох районів, де не зафіксовано жодного випадку захворювання на COVID-19. Лише дотримання продавцями та відвідувачами ринку карантинних вимог може зберегти таку позитивну тенденцію.

Порушення карантинних вимог продавцями або відвідувачами ринку поставить під загрозу життя й здоров'я жителів району та призведе до закриття ринку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора