Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Велике будівництво» на Черкащині триває, – Роман Боднар (фото)

Дата: 14.05.2020 14:55
Кількість переглядів: 247

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар проінспектував ремонт доріг на Черкащині. 

– «Дороги нарешті почали робити», – чую від місцевих жителів. Проїжджали Вільховець, що на Звенигородщині. Тут триває ремонт на ділянці 156-км 163. Цьогоріч передбачене фінасування ремонту дороги Н-16 ділянки 147-км 156 та ділянки км 163- км 171. Фактично ділянка а/д Н-16 від Звенигородки майже до Тального буде відремонтована. «Велике будівництво» на Черкащині триває, – інформує очільник області.

На яких ділянках зараз ведуться роботи:

Проводиться реконструкція 11,6 км обходу міста Золотоноша на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

Ведеться підготовка до початку реконструкції шляхопроводу через залізницю та підходів до нього у місті Городище на автодорозі державного значення Н-01 Київ — Знам’янка.

Капітальний ремонт 10,7 км на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь у Золотоніському районі від села Софіївка до села Піщане.

Поточний середній ремонт:

– 3,39 км на автодорозі державного значення М-05 Київ – Одеса у Жашківському районі.

– 7,4 км обходу міста Умань на автодорозі державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через м. Вінницю).

– 35,8 км на 3 ділянках на автодорозі державного значення Н-01 Київ – Знам’янка в Городищенському та Смілянському районах.

– 6 км на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань в Звенигородському районі у селі Гусакове.

– 9,96 км на 2 ділянках на автодорозі державного значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук в Черкаському районі в селах Софіївка та Мошни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора