Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

Дата: 14.05.2020 15:04
Кількість переглядів: 329

Фото без опису14 травня 2020 року відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби СOVID – 19. У роботі штабу взяли участь голова райдержадміністрації Владислав Гончаревський, міський голова м. Звенигородка Олександр Саєнко, начальник Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олег Міщенко, головний лікар КНП «Звенигородський ЦПМСД» Галина Радьога, завідувач Звенигородського лабораторного відділення ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" Діна Слинько, начальник Звенигородського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олександр Сіренко.

На засіданні штабу розглянуто ситуацію щодо виявлення на території Звенигородського району контактних осіб з хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, який зараз перебуває на лікуванні в одному з лікувальних закладів м. Черкаси.

Сьогодні медичною бригадою КНП «Звенигородський ЦПМСД» здійснено забір біологічного матеріалу методом ПЛР у контактних осіб.

На засіданні штабу прийнято рішення посилити роботу з попередження та виявлення порушень правил карантину, дотримання вимог щодо профілактичних заходів з протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19 при здійсненні торгівлі на агропродовольчих ринках відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2020 № 313 та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 № 14 "Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках" та недопущення стихійної торгівлі на території району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора