Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черкащани сплатили до місцевого бюджету 8,7 млн грн в рахунок плати за ліцензії

Дата: 14.05.2020 10:00
Кількість переглядів: 210

Місцеві бюджети Черкаської області від ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами за чотири місяці 2020 року отримали 7,7 млн гривень. Також від ліцензування виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним понад 1 млн гривень, інформують в ГУ ДПС у Черкаській області.

За чотири місяці цього року видано 1140 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 984 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, 953 ліцензії на провадження господарської діяльності в сфері обігу пального, у тому числі 17 на роздрібну торгівлю пальним та на зберігання пального, 935 ліцензій на право зберігання пального (виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки).

З актуальним реєстром діючих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можна ознайомитися на сайті Головного управління ДПС у Черкаськійобласті: https://ck.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Водночас за чотири місяці цього року платники Черкаської області до загального фонду державного бюджету сплатили 18,3 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених підакцизних товарів (що на 3 млн грн більше, ніж за відповідний період 2019 року).

До місцевих бюджетів платниками роздрібної торгівлі підакцизних товарів сплачено 61,1 млн грн акцизного податку. Додатково місцеві бюджети отримали 13,3 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата зросла на 18,5 млн грн, або на 143,3%.

Станом на 01 травня 2020 в Черкаській області зареєстровано 2720 платників акцизного податку, а саме: 8 – виробників алкогольних напоїв, 104 платників акцизного податку з пального, 6 платників з електричної енергії та 2602 платника з роздрібної реалізації підакцизних товарів (2435 фізичних та 167 юридичних осіб).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора