Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФОПи Черкащини отримають допомогу на дітей

Дата: 14.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 360

Фото без описуНа період карантину постановою Кабінету Міністрів України запроваджено допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям, які належать до першої та другої групи платників єдиного податку, та сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року після державної реєстрації фізичної особи-підприємця.

Допомога надаватиметься на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп. Зокрема, до 6-ти років – 1 779 грн; від 6-ти до 10-ти років – 2 218 грн.

Подання документів може здійснюватися як в електронному вигляді, так і поштою. Призначення та виплата проводитиметься з травня 2020 року під час дії карантину та на один місяць після дати його відміни.

Виплата допомоги проводитиметься за окремою бюджетною програмою за рахунок коштів, виділених із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою. Відповідне програмне забезпечення 13 травня 2020 надійшло структурним підрозділам з питань соціального захисту населення області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора