Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діяльність закладів освіти має відповідати чинному законодавству

Дата: 25.05.2020 15:30
Кількість переглядів: 1008

Фото без описуСьогодні 25 травня голова Звенигородської районної державної адміністрації Владислав Гончаревський провів нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти. З огляду на карантинні обмеження нарада відбулася тільки з директорами шкіл міста.

28 вересня 2017 року набрав чинності Закон України Про освіту. 18 березня 2020 року набрав чинності Закон України “Про повну загальну середню освіту“. Проте основні положення цих законів і досі не втілені в життя освітньої галузі району.

Перед директорами було поставлено завдання у найкоротший термін привести діяльність шкіл до вимог чинного законодавства, врахувавши, в першу чергу, думку всіх учасників освітнього процесу – батьків, трудового колективу, учнів.

Майбутній розвиток освітньої галузі району буде успішним лише у разі дотримання чинного законодавства, яке захищає права як керівника закладу освіти, так і всіх учасників освітнього процесу.

Надалі такі наради будуть проведені з керівниками закладів загальної середньої освіти, які знаходяться в сільській місцевості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора