Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2020 09:30
Кількість переглядів: 276

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Любі діти! Ви - майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

Щороку службою у справах дітей Звенигородської райдержадміністрації до Дня захисту дітей проводиться місячник «Діти в Україні мають право» та конкурс малюнку на асфальті «Світ очима дітей». Цього року в зв’язку з карантинними заходами місячник та конкурс проводились онлайн. Протягом травня учні загальноосвітніх шкіл та вихованці  дошкільних закладів взяли участь в конкурсі малюнків «Права дітей» та «Діти України за мир», які керівниками закладів надані до служби у справах дітей. Переможці конкурсу будуть відзначені подарунками.

З найкращими побажаннями служба у справах дітей Звенигородської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора