Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розвиток галузі бджільництва. Взаємодія: пасічник-аграрій-влада

Дата: 02.06.2020 12:00
Кількість переглядів: 251

Фото без описуРозвиток галузі бджільництва та взаємодія: пасічник-аграрій-влада. Саме таку актуальну тему вирішували днями в Департаменті агропромислового розвитку під час відеоконференції,  організованої Мінекономіки України.  Мета заходу – обговорення та вирішення проблемних питань галузі бджільництва в Україні та в області зокрема.

На відеоконференції підвели підсумки онлайн-семінарів щодо алгоритмів взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади. Нагадаємо, що для Черкаської області такий семінар провели 19 травня. Також  учасникам представили досвід комунікації пасічників та аграріїв на базі системи «Grand Expert».

В ході конференції наголосили на важливості паспортизації пасік, реєстрації виробничих потужностей та реєстрації пасік в органах місцевого самоврядування, особливо, при кочівлі. Аграрії та пасічники дискутували щодо причин та наслідків  масового отруєння бджіл і можливості його попередження. Обговорили й основні засади програми підтримки бджолярства у 2020 році.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора