Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медпрацівники Черкащини, які працюють з COVID-19, отримують надбавки до зарплатні

Дата: 11.06.2020 13:53
Кількість переглядів: 286

Фото без описуЗа три весняні місяці медичні працівники, які зайняті в роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19, отримали від держави надбавки до заробітної плати. У травні такі доплати нарахували 521 медпрацівнику на 3,3 млн грн, з яких отримали за договорами НСЗУ 2,6 млн грн, інформують в управлінні охорони здоров’я Черкащини.

Загалом почали нараховувати доплати медичним працівникам з березня. Тоді виплати здійснили 311 медичним та іншим працівникам Черкащини, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед людей на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загальна сума виплат склала 4,4 млн грн.

Виплату доплат здійснили 161 працівнику комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф», 108 працівникам КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня» та 42 працівникам КНП «Уманська міська лікарня».

Сума середньої доплати на 1 працівника КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф» склала12,3 тис. грн, КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня» – 14,6 тис. грн, КНП «Уманська міська лікарня» – 19,8 тис. грн.

За оперативною інформацією закладів охорони здоров’я області, у квітні залучено 1144 медичних та інших працівника закладів охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19. На сьогодні провели розрахунок на 9,4 млн грн, отриманих за договорами з Національною службою здоров’я України. – 7,5 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора