Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У САД області нагадують про сезонні обмеження руху для великоваговиків

Дата: 11.06.2020 13:00
Кількість переглядів: 261

Фото без описуСлужба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує, що в області введено обмеження руху для великовагових транспортних засобів дорогами державного значення в денну пору доби на період високих температур повітря. Зокрема за умов підвищення температури повітря понад +28° С. Ці обмеження діють з 1 червня для транспортних засобів вагою понад 24 тони.

З цією метою на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановили відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Про застосування таких обмежень та місць розміщення тимчасових майданчиків поінформували зацікавлені центральні органи виконавчої влади та асоціації автомобільних перевізників.

Дотримання водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків здійснюватиметься територіальними підрозділами Укртрансбезпеки та відповідними обласними підрозділами Національної поліції України.

Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються 982 майданчика в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу. В межах Черкаської області визначено 39 місць відстою великовагового транспорту на час тимчасового обмеження руху.

 

Інформація про наявність на автомобільних дорогах загального користування державного значення Черкаської області стоянок та місць відстою великовагових та великогабаритних транспортних засобів розміщена за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора