Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 24.06.2020 18:00
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

 23 червня відбулося засідання колегії Звенигородської районної державної адміністрації.

   На розгляд колегії були винесені питання виконання бюджету району за січень-травень 2020 року та завдання з його виконання на ІІІ квартал 2020 року, аналіз заходів щодо детінізації економіки та забезпечення підвищення мінімальної заробітної плати, підбиття підсумків проходження опалювального сезону 2019 – 2020 років та оцінка стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років.

    Доповідали:
Наталія Лаврінченко – начальник фінансового управління Звенигородської районної державної адміністрації.
Ірина Бистрова – начальник Звенигородського управління ГУ ДПС в Черкаській області.
Оксана Лісова – начальник управління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації.
Ігор Захарченко – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Звенигородської районної державної адміністрації.
Ольга Андрійчук – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Звенигородської районної державної адміністрації.

     Коротко по кожному пункту.

     Виконання бюджету району.
Планові показники загального фонду на 5 місяців виконані по всіх основних видах власних доходів. Головне, що за звітний період повністю забезпечено в повному обсязі фінансування видатків на виплату заробітної плати та проведено розрахунки бюджетних установ за спожиті енергоносії.
Пріоритетним завданням на ІІІ квартал 2020 року є забезпечення ефективної роботи щодо наповнення місцевих бюджетів.

Детінізація економіки та забезпечення підвищення мінімальної заробітної плати.
Щомісячно проводиться моніторинг погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах і організаціях району.
За результатами аналізу заборгованість по заробітній платі відсутня.
Також проводиться постійний моніторинг суб’єктів господарювання, які виплачують заробітну плату нижче законодавчо встановленого розміру, а також тих, що виплачують заробітну плату на рівні мінімального розміру. З такими роботодавцями проводиться відповідна робота щодо підвищення заробітної плати.
На порядку денному – захист прав працівників, для цього прийнято рішення про посилення контролю за станом дотримання роботодавцями законодавства про працю.

Підсумки проходження опалювального сезону 2019 – 2020 років та оцінка стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років.
Протягом опалювального сезону 2019 – 2020 років Звенигородським підприємством теплових мереж було забезпечено безперебійне теплопостачання. В цілому на теплових мережах міста критичних аварійних ситуацій не виникало. Опалювальний сезон було закінчено 10 квітня.
   З метою підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років, розпорядженням голови райдержадміністрації було утворено районний оперативний штаб та розроблено основні заходи, визначено джерела фінансування, терміни проведення робіт та відповідальних виконавців.

     За підсумками роботи колегії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора