Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Великебудівництво. На Черкащині відремонтували ділянку дороги М-05 Київ-Одеса

Дата: 01.07.2020 16:28
Кількість переглядів: 362

Фото без описуУ Черкаській області відремонтували ділянку дороги М-05 Київ-Одеса км 143+028 – км 152+918. Відремонтовано ділянку дороги у Жашківському районі загальною протяжністю 10 км. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

У межах ремонтних робіт підрядне підприємство повністю відновило проїзну частину (влаштували три шари асфальтобетонного покриття), укріпили узбіччя, влаштували з’їзди з автодороги, тротуари, бар’єрне огородження, бордюри, нанесли пластикову дорожню розмітку та встановили нові дорожні знаки та сигнальні стовпчики. Також відновлено 7 перехрещень і примикань, виконано ремонт транспортної розв’язки у різних рівнях, відремонтовано автобусні зупинки, 10 водопропускних споруд та два шляхопроводи.

Роботи виконувала підрядна організація: ТОВ «ШРБУ-48.

План Укравтодору – системне оновлення дороги на всій протяжності за 2020-2021 роки. Йдеться не лише про проєктування та капітальний ремонт, але й розвиток придорожньої інфраструктури, влаштування сучасних майданчиків відпочинку, встановлення майданчиків Weigh-in-Motion, низку безпекових заходів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора