Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За пів року послуги служби зайнятості отримували понад 2 тисячі безробітних осіб з інвалідністю

Дата: 06.07.2020 13:30
Кількість переглядів: 189

  Із початку 2020 року послуги обласної служби зайнятості отримували 2195 безробітних осіб з інвалідністю, повідомляють в обласному центрі зайнятості.

Кількість осіб з інвалідністю, які були працевлаштовані за сприянням обласної служби зайнятості, становила 309 осіб. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю єдиного соціального внеску працевлаштували 11 осіб з інвалідністю та 13 осіб отримали одноразову допомогу з безробіття на відкриття власної справи.

Кількість осіб з інвалідністю, залучених до громадських та інших робіт тимчасового характеру становила 142 особи.

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб з інвалідністю, професійне навчання за направленням центрів зайнятості в січні-травні 2020 року проходило 100 таких безробітних.

Профорієнтація є важливою умовою для професійного самовизначення осіб з інвалідністю. Спеціалісти з профорієнтації здійснюють консультування щодо вибору чи зміни професії, надають рекомендації щодо професійного вибору з урахуванням рекомендацій медико-соціальної експертизи, професійних інтересів, нахилів та здібностей. Профорієнтаційні послуги отримав 2051 безробітний, з числа осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора