Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Великебудівництво: В області проходять роботи на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань

Дата: 13.07.2020 12:34
Кількість переглядів: 353

Фото без опису         У рамках проекту Президента України «Велике будівництво» розпочалися роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 147+580 – км 156+100 у Звенигородському районі. Підрядне підприємство вже розпочало роботи з відновлення дорожнього покриття від транспортної розв’язки біля міста Звенигородка до села Гусакове Звенигородського району, де наразі завершуюються роботи з поточного середнього ремонту.

У рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги Н-16 буде проведено комплекс робіт: укріплення узбіччя та влаштування водовідведення з проїзної частини автодороги, улаштування основи дорожнього одягу, влаштування додаткових смуг, влаштування дорожнього одягу та з’їздів з дороги з двох шарів асфальтобетону, влаштування нових посадкових та зупинкових майданчиків, влаштування освітлення, влаштування дорожньої розмітки та знаків.

Контроль якості проведення ремонтних робіт здійснюється на всіх етапах поточного середнього ремонту спеціалістами Відділу якості, технічного контролю та нових технологій, Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

За інформацією САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора