Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області склали ЗНО з географії

Дата: 15.07.2020 16:45
Кількість переглядів: 256

   В Україні завершується проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. 15 липня відбулося тестування з географії. Для участі в ЗНО з географії на Черкащині зареєструвалося 3792 особи, з яких з’явилися 2861 особа (75,4%).

Тест з географії складався з 54 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин. За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, – 90. Правильні відповіді на завдання тесту опублікують 16 липня.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з географії відбудеться 28 липня. Цього ж дня опублікують таблицю відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблицю переведення тестових балів з географії у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування розмістять на інформаційних сторінках учасників ЗНО 29 липня. Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з географії.

Додаткове тестування з географії відбудеться 7 серпня.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

За інформацією управління освіти і науки ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора