Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Твоя думка важлива: стартує прийом проектів Громадського бюджету

Дата: 17.07.2020 16:37
Кількість переглядів: 385

Твоя думка важлива: стартує прийом проектів Громадського бюджету

 

 

Запрошуємо звенигородчан долучитися до використання коштів районного бюджету на важливі на їхню думку проекти. Свою ідею з 6 липня 2020 р. до 31 липня 2020 року у паперовому вигляді подайте  голові громадської ради районної державної адміністрації Володимиру Слиньку (районна організація Товариства Червоного Хреста України, поліклінічне відділення для дорослих районної лікарні, кімн.72, контактний телефон 0977480624, E-mail: redcrosszven@ukr.net). На сайті Звенигородської райдержадміністрації в розділі «Громадський бюджет» пропонуємо ознайомитися з Положенням та напрямками використання коштів, знайти бланк-заяву.

Проект може подавати громадянин України віком від 18 років, який має реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах у Звенигородському районі або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують проживання в регіоні. Саме завдання повинні підтримати не менше 10 осіб (крім автора), воно не повинно суперечити чинному законодавству України, реалізація  має знаходиться в межах компетенції органів виконавчої влади району, відповідати критерію загальної доступності жителів до виконаного проекту, мати конкретне визначене місце реалізації, спрямовуватися на вирішення окремої проблеми  протягом бюджетного року в районі відповідно до критеріїв бланку-заяви.

Подані  проекти опрацьовуються для проведення оцінки їх практичної реалізації, розглядаються та визначаються  переможці  координаційною радою .

100 тисяч гривень – сума кошторису Громадського бюджету на поточний рік

 

 

За інформацією Громадської ради 

при  районній державній адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора