Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка голови районної державної адміністрації Владислава Гончаревського до села Гудзівки

Дата: 17.07.2020 14:15
Кількість переглядів: 361

Фото без опису  17 липня 2020 голова районної державної адміністрації  Владислав Гончаревський разом із заступником Юрієм Піковським здійснив робочу поїздку до села Гудзівки. 

 З головою села Іриною Дяченко  відвідали об’єкти соціальної інфраструктури: сільський Будинок культури, фельшерсько-акушерський пункт, сільську раду, Гудзівський навчально-виховний комплекс І-ІІ ступенів, дитячий садок (на базі НВК).

 Станом на сьогодні функціонує сільський будинок культури та бібліотека, у залу для глядачів придбано нові крісла для глядачів, але є певні проблемні питання, зокрема це ремонт стелі.

Місцевий фельшерсько-акушерський пункт в повній мірі забезпечено необхідними медичними матеріалами, а за сприяння директора ПСП «Звенигора» Дмитра Сапітоненка встановлено новий паркан.

Спільно обговорили проблеми підготовки до опалювального сезону навчально-виховного комплексу. Необхідно замінити частину теплотраси довжиною 50 погонних метрів між шкільною котельнею та школою. НВК побудований у 1974 розі з розрахунку на 120 учнів. Станом на 2020 рік у школі навчається 56 дітей вікової категорії 1-9 класи, 18 дітей  відвідують садочок. Також є необхідність придбання електричної плити для кухонного блоку.

  Всі нагальні питання, які були піднятті під час робочої поїздки, взяті на особистий контроль керівництва райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора