Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В обласному Департаменті соцзахисту визначили переможців конкурсу проектів

Дата: 23.07.2020 09:04
Кількість переглядів: 216

Фото без опису   Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації завершив конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями та об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету. Комісійно відібрали 7 проєктів на 267,7 тис. грн.

Загалом участь в конкурсі взяли 10 обласних громадських організацій, які подали на розгляд комісії 13 проєктів.

Переможцями визначили: Черкаське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, Черкаська обласна організація УТОС, Черкаська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», Черкаська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів „Союз Чорнобиль України» та громадська організація «Черкаська обласна організація інвалідів «Діти Чорнобиля».

Крім того, найближчим часом Департамент соціального захисту населення планує провести черговий конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями та об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора