Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з директорами закладів дошкільної освіти

Дата: 24.07.2020 09:54
Кількість переглядів: 381

Фото без опису Сьогодні 23 липня голова районної державної адміністрації Владислав Гончаревський провів нараду з директорами закладів дошкільної освіти Звенигородки, представниками Звенигородської міської ради, управлінням Держпродспоживслужби, членами комісії ТЕБ НС, де було обговорено відновлення роботи дитячих садочків.

 Відкриття закладів дошкільної освіти міста попередньо  заплановано на 4 серпня, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти та з урахуванням  Постанови ГСЛ від 21.05.2020 №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

На даний час заклади дошкільної освіти доукомплектовуються дезинфікуючими засобами, паперовими рушниками, приладами для термоскринінгу, засобами індивідуального захисту для персоналу.

Довідково:

При вході до закладу дошкільної освіти працівники та діти мають проходити температурний скринінг. До дитсадків не впускатимуть дітей та працівників із температурою вище 37,2 0С, приміщення дошкільних установ буде дезінфікуватись та провітрюватись, дітки більше часу проводитимуть на свіжому повітрі.

Протягом дня, щонайменше раз на 4 години, працівники будуть вимірювати температуру дітям. Дітей, у яких температура тіла вища за 37,2 0С та тих, у кого є симптоми гострого респіраторного захворювання, повинні ізолювати та повідомити про це медпрацівника і батьків.

На вході до дитячого садка має бути облаштовано місце для обробки рук спиртовмісним антисептиком, а також нагадування 

 Працівники закладів дошкільної освіти:

– Готують приміщення до прийому дітей, виконують всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист дітей (звільняють ігрові кімнати від м’яких іграшок, килимових покриттів з довгим ворсом).

– Проводять дератизацію та дезінфекцію приміщень закладів дошкільної освіти.

– Організовують місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

– Забезпечують заклади дошкільної освіти засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами і організувати контроль за їх використанням; безконтактними термометрами та дезінфікуючими засобами, паперовими рушниками в достатній кількості.

– Погоджують з Звенигородським управліннями Держпродспоживслужби в Черкаській області дані про готовність приміщень закладів дошкільної освіти та учасників освітнього процесу до повернення у заклади.

Моніторинг інформації про стан роботи закладів дошкільної освіти буде проводитися щоденно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора