Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання робочої групи з підготовки проектів, які будуть подаватись на фінансування із державного фонду регіонального розвитку

Дата: 27.07.2020 11:35
Кількість переглядів: 311

Фото без опису Звенигородка має стати не тільки центром Звенигородської ОТГ, але й центром майбутнього Звенигородського району.

 Проте в місті до цього часу відсутній сучасний спортивний комплекс, в якому були б сучасні бігові доріжки, футбольне поле з штучним покриттям, багатофункціональний ігровий майданчик, розвинена сучасна інфраструктура.

Для того, щоб вирішити питання створення в Звенигородці сучасного спортивного комплексу на базі Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи ім.І.Бардика, 23 липня райдержадміністрацією було ініційовано засідання робочої групи з підготовки проектів, які будуть подаватись на фінансування із державного фонду регіонального розвитку на наступний рік (проекти ДФРР-2021).

Першим етапом втілення цієї ідеї має стати розробка проектно-кошторисної документації. Після обговорення визначилися з фінансуванням, яке буде здійснюватись коштом міського та районного бюджетів.

На наступному засіданні маємо визначитись з обсягами та джерелами співфінансування проекту.

Всі проекти, подані для участі в конкурсі, повинні відповідати критеріям, визначеним законодавством:
– для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) – наявність затвердженої в установленому порядку проектної документації;
– календарний план реалізації – від одного до трьох років;
– співфінансування з місцевих бюджетів – не менше 10 %;
– спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їхнє утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів;
– загальна кошторисна вартість проектів будівництва має становити понад 5 млн грн, а для інших проектів – більше 1 млн грн.
- проекти повинні мати комплексний підхід та важливе соціально-економічне значення в умовах майбутньої Звенигородської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора