Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 50 фахівців РДА, МВК та ОТГ пройшли навчання з інвестицій

Дата: 07.08.2020 09:32
Кількість переглядів: 250

  В області завершили серію кущових навчальних онлайн-семінарів «Як залучити інвестиції в розвиток території». Протягом червня-серпня Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації щомісяця проводив навчання для фахівців МВК, РДА та ОТГ, які здійснюють діяльність у сфері інвестицій.

Загалом понад 50 представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області ознайомилися з ефективними інструментами промоції економічного потенціалу і формування конкурентоздатної позиції територій.

Основна мета навчань – розповісти про важливість залучення інвестицій та як зацікавити інвестора. Під час семінарів спеціалісти Департаменту розповіли слухачам про важливі нюанси, які необхідно враховувати при підготовці інвестиційних пропозицій, та на які вимоги слід звернути увагу, з точки зору потенційного інвестора.

Також на семінарах презентували інвестиційний портал області Invest In Cherkasy Region та інформаційні продукти, які випускає Департамент регіонального розвитку: Бюлетень «Конкурси.Гранти», #Дайджест Експортера, Бізнес-Дайджест.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора