Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створено Молодіжну раду при Звенигородській районній державній адміністрації.

Дата: 08.08.2020 01:10
Кількість переглядів: 431

Фото без опису  6 серпня в актовому залі Звенигородської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №3 відбулися установчі збори Молодіжної ради при Звенигородській районній державній адміністрації.

В перспективі створення Звенигородської ОТГ та утворення Звенигородського району визначення векторів молодіжної політики стає надзвичайно актуальним. Основою майбутнього “децентралізованого” адміністративно-територіального устрою має стати громадянське суспільство, яке буде контролювати місцеву владу та брати активну участь у розбудові як майбутньої ОТГ, так і району в цілому. Молодь є найбільш ініціативною та творчою частиною суспільства, тому і формування громадянського суспільства треба розпочинати з молоді.

 До повноважень Молодіжної ради при Звенигородській районній державній адміністрації входить як організація різних культурно-мистецьких та спортивних заходів, так і захист прав молодих людей, наприклад, учнів шкіл.

 Майбутнє нашої вільної країни – це вільні люди, а вільною людина може бути тільки тоді, коли вона має власну думку та не боїться її відстоювати, коли вміє захищати свої права та має сміливість брати на себе відповідальність. Саме таким “простором вільних людей”, де панують творчість та ініціатива, і має стати Молодіжна рада.

Шляхом відкритого голосування було обрано склад Молодіжної ради при Звенигородській районній державній адміністрації.

Головою Молодіжної ради було обрано Дарію Руденко, яка є президентом шкільного самоврядування Звенигородської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1.

Заступниками голови Молодіжної ради стали
Єлизавета Мельниченко, староста 11 класу Козацької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів та
Валерія Шевченко, яка є прем’єр-міністром школи та старостою 11 класу Звенигородської спеціалізованої школа I – III ступенів імені Тараса Шевченка.

Секретарем Молодіжної ради стала Мар’яна Лещенко, учениця 10 класу Звенигородської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №3, яка є президентом шкільного самоврядування.

Членами Молодіжної ради стали:
Богдан Дяченко, староста 9 класу Козацької загальноосвітньої школа І – ІІІ ступенів;
Вікторія Коваль, викладач гуртків Центру дитячої та юнацької творчості;
Ярослава Соколо-Поповська, учениця 10 класу Звенигородської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №3 та член шкільного Парламенту;
Андрій Пасменко, молодіжний громадський активіст;
Сніжана Мудріцька, учениця 11 класу Звенигородської спеціалізованої школа I – III ступенів імені Тараса Шевченка та член шкільного Парламенту;
Артем Береговий, голова студентської спілки ВСП Тальянківського агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва.

  Молодіжна рада при Звенигородській районній державній адміністрації відкрита для всіх!
  Долучайтеся!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора