Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації провів розширену робочу нараду

Дата: 10.08.2020 22:51
Кількість переглядів: 473

Фото без опису  07 серпня голова Звенигородської районної державної  адміністрації Владислав Гончаревський провів розширену робочу нараду. 

 На порядок денний було винесено наступні питання:
• неприпустимість самовільного спалювання сухої трави, листя та побутового сміття на території міста та населених пунктів району;
• недопущення розповсюдження та ефективні методи боротьби з амброзією;
• запобігання утворенню стихійних сміттєзвалищ та безхазяйних відходів;
• контроль чисельності безпритульних тварин на території міста та населених пунктів району.

 Участь у нараді взяли: заступник голови Звенигородської РДА Юрій Піковський, заступник міського голови Сергій Щербина, начальник Звенигородського управління ДСНС в Черкаській області Сергій Ямборський, спеціаліст по карантинним рослинам Звенигородського управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олександр Бабій, сільські голови та голови ОТГ, також було запрошено інспектора Державної екологічної інспекції Центрального округу Павла Лещенка.

 За результатами проведеної наради визначено план заходів щодо контролю виконання вищезазначених проблемних питань.

 Зокрема з метою недопущення спалювання листя, побутових відходів та залишків сухої рослинності повинні здійснюватись рейди, за результатами яких винні особи мають бути притягнуті до адміністративної відповідальності.

Органи місцевого самоврядування мають взяти на контроль заходи з недопущення розповсюдження амброзії. Дано відповідне доручення сільським головам, головам ОТГ представникам міського самоврядування здійснювати постійне скошування амброзії.

Питання неконтрольованого викидання сміття та нескошених бур’янів в деяких селах району є надзвичайно актуальним. Тому сільським головам дано доручення поставити на особистий контроль прибирання безхазяйних відходів на території відповідних сіл, а також вирішити проблему благоустрою сільських кладовищ.

 Проблема контролю чисельності безпритульних тварин, зокрема собак, потребує нагального вирішення як у місті, так і в селах району. Зокрема надійшли звернення про напади безпритульних собак на території нового кладовища та міського ринку. Зрозуміло, що ця проблема має бути вирішена гуманними методами.

 Відповідні доручення надані представникам міського самоврядування та сільським головам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора