Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови районної державної адміністрації Владислава Гончаревського з начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максимом Зеленським

Дата: 12.08.2020 12:35
Кількість переглядів: 429

Фото без опису  11 серпня голова районної державної адміністрації Владислав Гончаревський зустрівся з начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максимом Зеленським.

Тема зустрічі – створення у Звенигородці стадіону, який буде відповідати сучасним вимогам до спортивних споруд.

До цього часу в місті немає стадіону з облаштованими поліуретановими біговими доріжками, багатофункціонального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям, футбольного поля з сучасною дренажною системою тощо.

Тому робимо все можливе, щоб у майбутньому центрі Звенигородської ОТГ та Звенигородського району з’явився справжній сучасний спортивний комплекс.

Наразі райдержадміністрацією створено робочу групу з підготовки проектів, які будуть подаватись на фінансування з державного фонду регіонального розвитку на наступний рік (проекти ДФРР-2021).

Одним з таких проектів має стати проект створення сучасного спортивного комплексу на базі Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи ім.І.Бардика.

P.S.
На фото – будівництво сучасного стадіону з поліуретановими біговими доріжками, сучасною дренажною системою, трибунами, освітленням тощо.

Спільними зусиллями зробимо так, щоб такий стадіон був збудований і в нашому місті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора