Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Автомобільні перегони на ЧеAutoFest. Роман Боднар привітав переможців Чемпіонату України з трекових гонок

Дата: 24.08.2020 14:20
Кількість переглядів: 319

Фото без опису       

         Трекові перегони на баггі та легкових автомобілях, ралі та перегони на самокатах. У Черкасах три дні поспіль тривав ЧеAutoFest. Нагороджував переможців голова Черкаської ОДА Роман Боднар та перший заступник Дмитро Ляшов. 

З 22 до 24 серпня в Черкасах на території аеропорту відбувся фестиваль автомобільного спорту. Спортсмени змагалися за трофей ФАУ з ралі на серійних авто, брали участь в Чемпіонаті України з трекових гонок. І вперше у Черкасах проводили національні змагання з автокросу. Організували фестиваль Автомобільний клуб «Черкаси» у партнерстві із Черкаською ОДА. 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

«80 автомобілів, на яких змагаються 150 учасників. Це фестиваль є тестом для майбутнього етапу Чемпіонату України. Якщо ми всі разом пройдемо його успішно, то найближчим часом зможемо проводити Чемпіонат з іще більшою кількістю учасників. Я хочу, щоб Черкащина гідно проводила подібні фестивалі, приймала гостей і славилася на всю Україну як центр автомобільного спорту і великих досягнень. Автоспорт це не тільки технічні досягнення, це командний вид спорту, витривалість і характер. Тому усім успіхів. Учасникам – перемоги, глядачам – позитивних емоцій», – каже голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

Очільник області нагородив переможців другого етапу Чемпіонату України трекових гонок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Третє місце на перегонах баггі зайняла Вероніка Брицька з Чернівців. Друге місце – Тетяна Яроменко з Черкас. Переможцем став Андрій Лакуста з Чернівців.

У перегонах на легкових автомобілях третє місце зайняв Андрій Сабужа зі Львова. Друге місце отримав Олег Мироненко з Черкас. Переможцем став Андрій Яроменко.

Андрій Яроменко вперше став чемпіоном з трекових перегонів. Його результат – 90,8 секунди. Роман Боднар вручив також пам’ятну нагороду та посвідчення майстра  спорту України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора