Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 26.08.2020 12:03
Кількість переглядів: 549

Фото без опису      

     26 серпня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Звенигородської райдержадміністрації (далі – Комісія). Зібрання провели з метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Юрія Піковського.

На засіданні Комісії розглянуті питання щодо проживання дітей в гуртожитках при спеціалізованих освітніх закладах:

  • Комунальний заклад «Вільшанська спеціальна школа Черкаської обласної ради»;
  • Комунальний заклад «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради»;
  • Комунальний заклад «Шполянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Черкаської обласної ради»;
  • Комунальний заклад «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради».

(Відповідно до Постанови КМУ №568 «ПОРЯДОК зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей»).

Служба у правах дітей Звенигородської райдержадміністрації напередодні опрацювала заяви представників дітей, які мають потребу та бажання проживати у гуртожитках та опрацювала надані документи.

У ході засідання члени комісії, батьки та представники освітніх закладів вносили пропозиції, зазначили переваги та недоліки навчання та наголосили на зручностях проживання дітей у гуртожитках освітніх установ та в батьківських домівках.

Фото без опису

На завершення, зважаючи на захист прав дітей, Служба у справах дітей Звенигородської райдержадміністрації та Комісія з питань захисту прав дитини внесли та підтримали пропозицію надати змогу дітям і надалі навчатися та проживати у обраних відповідно до їхніх потреб освітніх закладах.

Фото без описуФото без опису

На Комісії з питань захисту прав дитини заслухали інші питання щодо батьківського піклування дітей, які детально вивченні працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора