Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання підвищення рівня оплати праці та виплата заборгованості соцвиплат: у Звенигородській РДА провели засідання комісій

Дата: 27.08.2020 14:05
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

27 серпня у Звенигородській РДА відбулося засідання двох комісій:

  • міжвідомчої комісії райдержадміністрації з питань легалізації в районі виплати заробітної плати та зайнятості населення;
  • тимчасової комісії райдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

У нарадах взяли участь заступник голови Звенигородської райдержадміністрації (голова комісії) Юрій Піковський, запрошені керівники суб’єктів господарської діяльності, які виплачують заробітну плату нижче мінімального розміру, та, які мають заборгованість по виплаті заробітних плат. Також – профільні фахівці, які є членами комісій.

У ході засідання міжвідомчої комісії з питань легалізації в районі виплати заробітної плати та зайнятості населення обговорили вказане питання, заслухали та надали слово запрошеним керівникам суб’єктів господарської діяльності для пояснення причин виплати заробітної плати найманим працівникам нижче мінімального розміру та заслухали ФОП щодо збільшення кількості найманих працівників та збільшення рівня заробітної плати.

Фото без опису

Також обговорили результати моніторингу рівня заробітної плати підприємств, установ та організацій району за липень 2020 року.

У ході засідання тимчасової комісії райдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат обговорили питання погашення заборгованості з платежів до Фонду та єдиного соціального внеску станом на 01.08.2020 року. Заслухали та надали слово запрошеним керівникам суб’єктів господарської діяльності для пояснення причин заборгованості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора