Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Глава держави на Черкащині ознайомився з роботою дослідницького центру, який працює у форматі «зеленої хімії»

Дата: 28.08.2020 12:00
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

У межах робочої поїздки на Черкащину Президент України Володимир Зеленський відвідав «Фабрику агрохімікатів» корпорації UKRAVIT. Це – першии? і наи?більшии? украі?нськии? виробник препаратів для хімічного захисту сільськогосподарських культур промислового та приватного секторів.

Підприємство виготовляє понад 140 засобів. Це, зокрема, мікродобрива для сільського господарства, препарати для хімзахисту рослин, засоби для знищення гризунів і побутових комах.

На підприємстві працює понад 300 осіб.

Глава держави ознайомився з дослідницьким центром здорових рослин, зокрема, з Інститутом здорових рослин. Це – унікальний проект, який дає змогу аграріям застосовувати інноваційні технології. Інститут працює у форматі «зеленої хімії», що передбачає дбайливе ставлення до природи та максимальне зменшення використання шкідливих речовин.

Також Володимиру Зеленському продемонстрували новітній метод вирощування овочів без ґрунту та як проводиться дослідження ґрунтів.

«Я дуже приємно вражений від того, що тут бачив, – позитивних, без жодного негативу, розумних людей. Це дуже приємно», – заявив Президент України.

Фото без опису

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора