Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині вшанували пам'ять загиблих захисників України

Дата: 29.08.2020 13:07
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

29 серпня у Звенигородці відбувся мітинг, присвячений Дню пам'яті захисників України, зокрема і нашого району, які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність держави.

        На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам‘яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві, Президент України Володимир Зеленський минулоріч 23 серпня підписав указ про відзначення щорічно 29 серпня Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність держави.

       Саме в цей день 6 років тому загинула найбільша кількість українських воїнів. Сьогодні у м. Звенигородка біля пам'ятного знаку Борцям за волю України заступник голови Звенигородської РДА Юрій Піковський спільно із керівництвом району та міста, працівниками структурних підрозділів Звенигородської РДА, учасниками АТО, волонтерами та жителями міста вшанували пам'ять загиблих бійців нашого району хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора