Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник області в Умані: “У районі паломництва вживатимуть додаткових протиепідемічних заходів”

Дата: 02.09.2020 19:10
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

У районі паломництва вживатимуть додаткових протиепідемічних заходів. Про це очільник області Сергій Сергійчук повідомив у своєму Telegram-каналі. 

Сьогодні, нагадаємо, голова ОДА зустрівся в Умані з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелем Ліоном, представниками правоохоронних органів, профільних служб.

“У районі паломництва буде встановлено додатковий пункт забору для проведення ПЛР-досліджень. Окреме приміщення облаштували для перебування паломників у разі інфікування, якщо вони не потребують госпіталізації до медичної установи, – зазначив на зустрічі Сергій Сергійчук. – Карантинні норми, безпека та дотримання законності із усіх сторін – і громадянами України, і паломниками – під контролем усіх служб та моїм особисто!”

Керівниця Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Лариса Кошова під час зустрічі також зауважила, що карантинні вимоги – для всіх: “Тому закликаємо дотримуватися цих норм громадянами як України, так і паломниками. Це зумовить безпечне святкування та дозволить уникнути ймовірних спалахів хвороби”.

Додамо, в Умані дотримання карантинних заходів перевірив учора й головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Спільно з правоохоронцями та Держпродспоживслужбою оглянули громадські приміщення району паломництва. Зокрема місця громадського харчування та  проживання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора