Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято Водохреща

Дата: 19.01.2017 16:01
Кількість переглядів: 658

       Як ніколи людно було сьогодні на міському пляжі на річці, води якої після святкової Літургії освятив настоятель УАПЦ Парафії Вознесіння Господнього отець Василь. У святкуванні свята Водохреща взяв участь голова райдержадміністрації  Василь Довбуш. Він  побажав звенигородчанам, щоб це свято стало для них  джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра. А колектив районного Будинку культури звеселив  усіх колядками та віршованими вітаннями з Водохрещам.

      У крижаній воді купалися як досвідчені моржі, так і початківці. Не було особливих вікових обмежень: від дітей – і до людей похилого віку. За ініціативи голови райдержадміністрації було створено елементарні  зручності для купальників: на пляжі було поставлено намет, де вони могли переодягнутися, а також зігрітися після занурення у холодну річку. А на березі на них чекала гаряча кава й чай.

       В організації і проведенні свята Водохреща взяли активну участь відділ культури і туризму райдержадміністрації, районний відділ управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора