Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань створення Водяницької об’єднаної територіальної громади

Дата: 29.03.2018 16:02
Кількість переглядів: 1015

Фото без описуСьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш провів нараду з питань створення Водяницької об’єднаної територіальної громади.

У нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови та керівники сільгосппідприємств.

Обговорено питання щодо об’єднання населених пунктів: Водяники, Озірна, Кобиляки, Рижанівка, Ризине, Софіївка, Чемериське, Барвінок, Чижівка, Попівка, Мизинівка, Стара Буда, - у  Водяницьку  об’єднану територіальну громаду  та розглянуто нові можливості для  її розвитку.

Учасники наради озвучили проблемні питання, які стримують процес створення об’єднаних територіальних громад.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш запевнив присутніх у тому, що райдержадміністрація буде всіляко сприяти створенню об’єднаних територіальних громад та прагне донести об’єктивну та неупереджену інформацію про переваги та перспективи об’єднання. Василь Миколайович наголосив на тому, що об’єднання територіальних громад неминуче, воно може бути дійсно ефективним, але громади повинні бути активними і головне - мати бажання розвивати свої населені пункти та нарешті зрозуміти, що з’явився реальний шанс змінити свою долю на краще, стати справжніми господарями на своїй території.

Фото без опису

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора