Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ви – нове покоління українців», – очільник області вручив відзнаки школярам

Дата: 16.05.2018 16:04
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Сімдесят старшокласників із усієї області отримали відзнаки «Відмінник Захисту Вітчизни». Вони найкраще серед однолітків опанували військово-патріотичну підготовку.

            Відзнаки школярам вручали голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко та військовослужбовці. Уже за традицією це відбувалося на плацу в Навчальному центрі Держприкордонслужби України.

            – За три роки «відмінниками захисту Вітчизни» вже стали понад 300 школярів, – сказав очільник області Юрій Ткаченко. – І видно, що для них ця відзнака цінна. Саме цього ми й хотіли, започатковуючи її. Будьмо відвертими: до 2014 року цей шкільний предмет не був актуальним. У багатьох школах не було навіть потрібного оснащення. Тому ми крок за кроком створюємо необхідні умови: починаючи від обладнання та завершуючи інтерактивними тирами. Усе це важливо, коли ми говоримо про безпеку нашої країни.

Нагадаємо, відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни» на Черкащині вручають із 2015 року за ініціативи голови ОДА Юрія Ткаченка. Її дизайн розробив школяр із Городищини Артем Бабич.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора